У п'ятницю, 10 травня, відбулося жеребкування основної сітки одиночного розряду у жінок на грунтовому турнірі серії Premier 5 в Римі.

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№6 WTA), яка є чинною дворазовою чемпіонкою турніру, пропустить перший круг, а в другому зустрінеться з білорускою Вікторією Азаренко (№52 WTA) або китаянкою Чжан Шуай (№45 WTA).

Леся Цуренко (№26 WTA) на старті Прем'єра буде грати проти Юлії Путінцевої (№43 WTA) з Казахстану. Раніше суперниці зустрічалися чотири рази, рахунок рівний. Українка перемогла у Хобарті (2018) і Дубаї (2019).

Третя ракетка України Даяна Ястремська (№38 WTA) дебютує на «Internazionali BNL d'italia» поєдинком проти іспанки Карлу Суарес Наварро (№27 WTA), у якої вона виграла одну очну зустріч у другому колі Australian Open-2019.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У кваліфікації українки не представлені.

Турнір в Римі відбудеться пройде з 13 по 19 травня.

Букмекери оцінили шанси першої ракетки України Еліни Світоліної виграти в цьому сезоні хоча б один з турнірів Великого шолома.

Ймовірність цього оцінюється коефіцієнтом 4. Такі ж шанси перемогти на мейджорі має Анжелік Кербер. Вище них розташувалася тільки Гарбіньє Мугуруса.

Ставки букмекерів
Ставки букмекерів

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна закріпилася в рейтингу найкращих тенісисток світу.