Українська тенісистка Катаріна Завацька вперше в кар'єрі вийшла у фінал кваліфікації Відкритого чемпіонату Франції з тенісу.

У матчі другого кола відбіркового турніру українка обіграла Катерину Горгодзе з Грузії 6:0, 6:4.

У фіналі кваліфікації Завацька зіграє з переможницею матчу між Георгиною Гарсією-Перес (Іспанія) і Джулією Гатто-Монтиконе (Італія).

Нагадаємо, українська тенісистка Ангеліна Калініна переграла румунку Ірину Марію Баре у рамках першого кола кваліфікації на Ролан Гаррос.

У другому раунді 22-річна українка зустрітися з росіянкою Анною Блінковою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ролан Гаррос. Перше коло кваліфікації:

Ангеліна Калініна (Україна) – Ірина Марія Баре (Румунія) – 2:6, 7:6(1), 6:2

Нагадаємо, українка Марта Костюк обіграла китаянку Чжен Сайсай і вийшла в чвертьфінал грунтового турніру WTA у Страсбурзі.

Костюк впевнено перемогла Чжен Сайсай з рахунком 6:3, 6:1.

Зазначимо, що це четверта перемога українки над суперницями з топ-50 рейтингу.

Завдяки цій перемозі Костюк наблизилася до повернення в топ-200 світового рейтингу, що дозволить їй виступити в кваліфікації на Вімблдон.

Наступною суперницею Марти стане переможниця матчу Каролін Гарсія (Франція, WTA 24) - Ребекка Петерсон (Швеція, WTA 64).

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.