Українська тенісистка Даяна Ястремська пройшла в півфінал в рамках парного змагання Internationaux de Strasbourg у Страсбурзі.

У чвертьфіналі українка в парі з Галиною Воскобоєвою з Казахстану переграла японку Мію Като і австралійку Сторм Сандерс у двох сетах.

WTA Страсбург. 1/4 фіналу:

Даяна Ястремська (Україна) / Галина Воскобоєва (Казахстан) – Мія Като (Японія) / Сторм Сандерс (Австралія) – 6:3, 6:4.

Нагадаємо, українська тенісистка Ангеліна Калініна переграла румунку Ірину Марію Баре у рамках першого кола кваліфікації на Ролан Гаррос.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У другому раунді 22-річна українка зустрітися з росіянкою Анною Блінковою.

Ролан Гаррос. Перше коло кваліфікації:

Ангеліна Калініна (Україна) – Ірина Марія Баре (Румунія) – 2:6, 7:6(1), 6:2

Нагадаємо, українка Марта Костюк обіграла китаянку Чжен Сайсай і вийшла в чвертьфінал грунтового турніру WTA у Страсбурзі.

Костюк впевнено перемогла Чжен Сайсай з рахунком 6:3, 6:1.

Зазначимо, що це четверта перемога українки над суперницями з топ-50 рейтингу.

Завдяки цій перемозі Костюк наблизилася до повернення в топ-200 світового рейтингу, що дозволить їй виступити в кваліфікації на Вімблдон.

Наступною суперницею Марти стане переможниця матчу Каролін Гарсія (Франція, WTA 24) - Ребекка Петерсон (Швеція, WTA 64).

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.