Керівництво англійського "Манчестер Юнайтед" проявляє зацікавленість в покупці у французького "Ліона" форварда Муссу Дембеле

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що манчестерський клуб вже зробив першу пропозицію 22-річному форварду у розмірі €45 млн, проте відповіді так і не надійшло.

Варто відзначити, що у поточному сезоні Дембеле взяв участь у 51 матчі. На його рахунку 23 голи і шість результативних передач.

При цьому варто відзначити, що у сезоні 2018/19 Юнайтед фінашував на шостому місці англійської перешості.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто нагадати, що колишній тренер англійського футбольного клубу Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью несподівано анонсував своє повернення до тренерської роботи. Так, "Містер" повинен повернутися до роботи вже влітку.

"Я вважаю себе хорошим тренером, адже вмію поважати суперника. Мені б не хотілося заявляти, що якийсь клуб зв'язувався зі мною. Коли покинув Манчестер Юнайтед у грудні, я одразу прийняв рішення, що хочу відновити роботу з літа. Я сподіваюся повернутися до тренерської діяльності у липні з проектом, який мені дійсно сподобається", - заявив Моурінью.

Нагадаємо, півзахисника "Манчестер Юнайтед" і збірної Франції Полю Погба доведеться погодитися на меншу зарплату, якщо він захоче перейти в літнє трансферне вікно в мадридський "Реал". Зараз тижневий оклад Погба становить 290 тисяч фунтів. Керівництво мадридського клубу не має наміру йти на такі витрати і поставить перед Погбою умову про зниження зарплати.

Як повідомляв "Знай.ua", центральний захисник "Ліверпуля" і збірної Нідерландів Вірджил ван Дейк визнаний кращим футболістом Англії за версією Професійної асоціації футболістів сезону 2018/19. У боротьбі за цю нагороду ван Дейк обійшов Бернарду Сілву, Серхіо Агуеро і Рахіма Стерлінга з "Манчестер Сіті", хавбек "Челсі" Едена Азара і партнера по клубу Садио Мане.

Також "Знай.ua" писав, що французький півзахисник англійського Манчестер Юнайтед Поль Погба погодив умови особистого контракту з мадридським Реалом. У разі переходу в "галактікос" 26-річний француз буде заробляти 12 млн євро в рік.