Чемпіон світу за версією WBA Менні Пак'яо заявив, що хотів би провести повторний поєдинок з Флойдом Мейвезером-молодшим.

Про це повідомляють американські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що перший бій між легендарними боксерами завершився перемогою Мейвезера-молодшого завдяки суддівським запискам. При цьому Пак'яо не погодився з відповідним рішенням, зазначивши, що заслуговував на перемогу.

"Дуже важливо провести бій-реванш з Флойдом. Деякі фани досі сумніваються, хто там насправді переміг" - зазначив філіпінський боксер.

Боб Арум і Менні Пак'яо
Боб Арум і Менні Пак'яо

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак він все ж зазначив, що поважає рішення суддівської колегії.

"Особисто я вважаю, що заслуговував перемогу. Але, як я вже говорив, я поважаю суддів. Тому ми хочемо провести реванш: у багатьох людей залишилися великі питання ", - зазначив Пак'яо.

Варто нагадати, що чемпіон WBA Regular у напівсередній вазі Менні Пак'яо зустрінеться з чемпіоном WBA Super Кітом Турманом. Поєдинок офіційно анонсували. Бій відбудеться 20 липня в Лас-Вегасі і буде показаний по системі PPV на телеканалі FOX. На кону стоятиме пояс чемпіона WBA у напівсередній вазі.

Нагадаємо, екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) поділився важливими новинами, які анонсував раніше. Мейвезер повідомив про запуск програми "Daily Numbers". Це - фентезі-спортивна гра, призначена переважно для американського ринку.

Як повідомляв "Знай.ua", суботу, 16 березня, в американському місті Арлінгтон (штат Техас) чемпіон світу за версією IBF в напівсередній вазі Еррол Спенс-молодший провів успішний для себе захист титулу проти легковаговика Мігеля Анхеля "Майкі" Гарсії. З перших раундів Спенс довів свою перевагу, використовуючи свої габарити, зокрема довжину рук.

Також "Знай.ua" писав, що екс-чемпіону світу в п'яти вагових категоріях американцеві Флойду Мейвезеру (50-0, 27 КО) запропонували $1,5 млрд за повернення в бокс. Промоутер чемпіона WBC у середній вазі Сауля Альвареса (51-1-2, 35 КО) Оскар де ла Хойя заявив, що реванш між мексиканцем і американцем може принести до $1,5 млрд прибутку.