Чемпіонат України наближається до закінчення, адже залишилося зіграти лише два тури.

Про це повідомляють ЗМІ.

Боротьба між командами, особливо, які перебувають у кінці турнірної таблиці лише загострюється.

Відразу чотири команди намагаються уникнути пониження у класі і переходу у нижню лігу. Серед них донецький Олімпік, львівські Карпати, Арсенал-Київ і одеський Чорноморець. Відзначається, що лише донецька команда не вилетить напряму, а одеській команді не вдасться уникнути перехідних матчів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олімпік

Найпростіша ситуація лише у Олімпіка, якому буде достатньо зіграти внічию проти Карпат у суботу, 25 травня. Всього одне очко робить донецьку команду недосяжною. При цьому якщо ж "Олімпік" програє, то він має шанс набрати очки у матчі проти "Ворскли". Може влаштувати і нічия, у випадку поразки "Карпат".

Карпати

Львівська команда насамперед повинна перемогти Олімпік, а вже потім перемогти у наступному поєдинку. Тоді львів’яни на виїзді гратимуть проти "Арсенал-Київ", а "Олімпік" проти немотивованої"Ворскли".

Арсенал-Київ

"Арсенал-Київ" має малі шанси уникнути перехідних матчів. Все через нічию в останньому турі проти "Олімпіка". Київська команда може максимум набрати 32 очки. Для цього необхідно отримати дві перемоги. Проте, якщо вдома обіграють "Олімпік", а згодом обидва клуби програють в останньому турі, то три команди ("Олімпік", "Карпати" та "Арсенал") наберуть 32 очки. І тоді слід дивитися у регламент, щоб дізнатися, хто яку місце займе за рівної кількості очок.

Чорноморець

Одеська команда вже немає шансів унікнути перехідних матчів. Чорноморець відстає від дев'ятого місця на цілих 7 очок, що вже неможливо відіграти за два тури. Проте у моряків все ж залишився шанс залишитись в "еліті" перемігши у перехідних матчах. Для цього команді треба набрати більше очок, аніж "Арсенал". На команду чекає виїзд в Полтаву до "Ворскли" та домашня гра проти "Десни".

Нагадаємо, київське "Динамо" планує отримати за свого капітана та гравця національної збірної Віктора Циганкова чималу суму.

Як повідомляв "Знай.ua", гравці "Шахтаря" пожартували над гравцем "Манчестер Сіті" Олександром Зінченком, коли він позував з трофеєм УПЛ.

Також "Знай.ua" писав, що український півзахисник бельгійського "Генка" Руслан Малиновський може перейти в португальський "Спортинг".